Το μυστικό της FC Barcelona: Lassa

Οι παίκτες της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα εμπνέονται από την αντοχή των ελαστικών Lassa κατά την άσκηση βελτίωσης της αντοχής, ευκινησίας και ικανότητά τους. Εδώ είναι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα και οι προσωπικοί προπονητές τους, τα ελαστικά Lassa.

victor-tomas-personal-trainer

Victor Tomás.Προσωπικός προπονητής ελαστικό ‘Impetus Revo 2’.

Είναι ανθεκτικό σε λακκούβες, χτυπήματα και άλλες κακουχίες, χάρη στην ειδική κατασκευή του και επιτρέπει την ασφαλή χρησιμοποίηση του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

neymar-jr-personal-trainer

Neymar Jr.Προσωπικός προπονητής ελαστικό ‘Snoways’.

Προσφέρει κορυφαία απόδοση σε χιονισμένο και βρεγμένο έδαφος, χάρη στις βελτιωμένες ειδικές τεχνολογίες προσομοίωσης. Έχει εξαιρετική ισορροπία απόδοσης μεταξύ χιονισμένου και βρεγμένου εδάφους. Θα οδηγείτε με ασφάλεια με τόσο ισορροπημένη απόδοση ακόμη και υπό τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

luis-suarez-personal-trainer

Luis Suárez. Προσωπικός προπονητής ελαστικό ‘Greenways’.

Το Greenways έχει 25% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του και μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια. Δεν καταναλώνει μόνο λιγότερο καύσιμο, αλλά επίσης παρουσιάζει μακροζωία χάρη στην nano-pro τεχνολογία τους. Τόσο τα ελαστικά σας όσο και το πορτοφόλι σας θα είναι υγιή και ασφαλή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

ivan-rakitic-personal-trainer.jpg

Ivan Rakitić. Προσωπικός προπονητής ελαστικό ‘Competus AT’.

Το πέλμα του μπορεί να αυτο-καθαρίζεται και τα πλατιά αυλάκια του ώμου του εμποδίζουν την συσσώρευση λάσπης. Τα γωνιακά μπλοκ του ώμου του ελαστικού συμβάλλουν στη βέλτιστη πρόσφυση σε βρεγμένο & λασπωμένο έδαφος και τα μικρά και λεπτά αυλάκια του πέλματος υποστηρίζουν τη πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος. Είναι ανθεκτικό και ασφαλές, χάρη στον ειδικό σκελετό του που εξασφαλίζει αντοχή κατά της κοπής και των εκδορών.

juan-carlos-navarro-personal-trainer

Juan Carlos Navarro.Προσωπικός προπονητής ελαστικό ‘Phenoma’.

Σχεδιασμένο για σπορ αυτοκίνητα και γρήγορους οδηγούς, το Phenoma επιτρέπει άριστο χειρισμό τόσο σε βρεγμένο όσο και στεγνό έδαφος, φτάνοντας μέχρι τα όρια. Το Phenoma έχει την δυνατότητα να συναρπάζει τον χρήστη του με τις γρήγορες αντιδράσεις του κατά τις ταχείς μανούβρες και την άριστη πέδηση του.