ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στο “έξυπνο” εργοστάσιο της Lassa Tyres, που αποτελεί μια επένδυση της ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων, παράγονται ελαστικά που διατίθενται σε  56 χώρες της Υφηλίου,  από τη Χιλή έως τη Νότια Κορέα και από τη Σουηδία έως στη Μαλαισία.

Η δεύτερη μονάδα παραγωγής της Lassa Tyres, αποτελεί πρότυπο εφαρμογής του Industry 4.0 και θα παράγει 4,2 εκατομμύρια ελαστικά, σε πλήρη παραγωγική ικανότητα.

Τα ελαστικά που παράγονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο,  σχεδόν ποτέ δεν αγγίζουν το έδαφος, χάρη στο  πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα μεταφοράς. Η διπλή ψηφιακή ρύθμιση σε περιβάλλον κυβερνοχώρου,  επιτρέπει στους χειριστές να παρακολουθούν  τα ελαστικά εξ αποστάσεως και να παρεμβαίνουν σε τυχόν προβλήματα, το πολύ εντός 2 λεπτών.

Τα ελαστικά παράγονται με μηδέν ελαττώματα, γεγονός  που  προσθέτει  και περιβαλλοντική αξία, καθώς  καταναλώνεται 30% λιγότερη ενέργεια.  Πιθανή δυσλειτουργία του εξοπλισμού, μπορεί να προβλεφθεί χάρη  στο  “προνοητικό”  σύστημα συντήρησης. Τα έξυπνα οχήματα του εργοστασίου αναγνωρίζουν το προσωπικό και κατά συνέπεια ρυθμίζουν τις ταχύτητές τους και βελτιστοποιούν τη διαδρομή τους. Οι πρώτες ύλες μεταφέρονται με σύστημα κλειστού κυκλώματος και οι ηλιακοί συλλέκτες, που είναι εγκατεστημένοι στο διοικητικό κτήριο,  βοηθούν στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, το νερό από τις  βροχοπτώσεις και από τα υγρά απόβλητα διοχετεύεται  πίσω στο σύστημα.

Τα ελαστικά της Lassa ξεχωρίζουν για τον ρυθμό ανάπτυξης των πωλήσεών τους στις διεθνείς αγορές, με μια αύξηση κατά περίπου 60% στον όγκο πωλήσεων τα τελευταία 5 χρόνια  και με εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες.  Αίγυπτος, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Ουκρανία και Μαρόκο, συγκαταλέγονται στις χώρες με τις κορυφαίες πωλήσεις για την Lassa.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 45% των πωλήσεων για τα ελαστικά Lassa, κατά το 2018, πραγματοποιήθηκε επί Ευρωπαϊκού εδάφους. Μάλιστα, τα ελαστικά Lassa, παρουσίασαν καλύτερες,  από τον μέσο όρο, επιδόσεις, στις αγορές όπου έχουν παρουσία.  Ειδικότερα, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ όλες οι αγορές (στις οποίες η Lassa δραστηριοποιείται) είχαν μια μείωση πωλήσεων κατά 2%, τα ελαστικά της Lassa κατέγραψαν αύξηση στις πωλήσεις τους κατά 5%.

H Lassa διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά / αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία. Τα ελαστικά Lassa πληρούν στο έπακρο  όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική  επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.  

Γνωρίστε και εσείς τα ελαστικά Lassa, έχοντας ως  γνώμονα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα και επιδόσεις τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές, με την εγγύηση της Θεοχαράκης Α.Ε.